Tapahtuma
-
Webinaari

Palaute ja palkitseminen -webinaari

Etänä Enemmän – sote-työ uudistuu -hankkeen valtakunnallinen webinaari käsittelee palautetta ja palkitsemista esihenkilön näkökulmasta. Tilaisuus on suunnattu sote-alan esihenkilöille, mutta myös muiden palvelualojen esihenkilöt ovat tervetulleita.

Tavoite

Webinaarissa käsitellään esihenkilön autonomista palautetta itsearvioinnin ja itseohjautuvuuden näkökulmasta. Miten esihenkilönä pyydän ja saan palautetta? Havaitsemmeko kaikkia palkitsemisen mahdollisuuksia työyhteisöissä? Webinaarin tavoitteena on laajentaa ymmärrystä ja käytännön sovelluksia palautteesta ja palkitsemisesta.

Paikka

Valmennus toteutetaan 6.5. kello 14.00-15.30 etäyhteydellä Zoomissa.

Kohderyhmä

Suunnattu sote-alan esimiehille, myös palvelualojen esimiehet tervetulleita.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan 5.5. klo 12 mennessä alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu TAMK:n ilmoittautumislomakkeella >

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista, -työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. KT Kuntatyönantajat on mukana esimiesvalmiuksia kehittävässä työpaketissa, jossa keskitytään erityisesti kriisi- ja etäjohtamisen kysymyksiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta.

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto sekä KT Kuntatyönantajat. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella.

Lue hankkeesta KT:n sivuilta

Etänä enemmän -hankkeella esimiehille tukea etä- ja kriisijohtamiseen >

Muualla verkossa

Etänä enemmän hankkeen verkkosivut >