På svenska
Uutinen

Yhdistä ammatti ja tekijä -arvonta on suoritettu

Millaisia ovat kunta-alan työt tulevaisuudessa? Tätä on pohdittu työn murroksen seurannassa, mutta myös Kuntamarkkinoilla KT:n osastolla.

Arvontalomakkeen kuva sekä arvonnan palkinnot, jotka olivat kahvipaketteja

Kuntamarkkinoilla 9.–10. syyskuuta halusimme pohtia yhdessä kävijöiden kanssa työn murrosta ja tulevaisuuden työtä. Ideoimme mahdollisia tulevaisuuden tekijöitä ja ammattinimikkeitä, jotka kuvittajamme Tanja Seppänen piirsi osaston seinälle. Osastolla kävijöitä pyysimme yhdistämään seinällä olevat tulevaisuuden ammatit ja tekijät. 

Torstaina 19.9. klo 9 arvoimme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken 10 kappaletta KT tuotepaketteja. Arvonnassa oli mukana 260 vastauslomaketta. Olemme tavoittaneet yhtä lukuun ottamatta kaikki arvonnassa voittaneet henkilöt.

Arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:
Iita-Mari Hellberg
Pirkko Parjanen
Saara Hautamäki
Juha Parjanen
Outi Stüber
Eija Jestola
Maria Luoma-aho
Marja-Stiina Suihko
Shani Livson

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä Kuntamarkkinoilla osastollamme käyneille ja tietoiskuihin osallistuneille.

Kilpailussa ei ollut oikeaa tai väärää vastausta, mutta ideoimiimme tulevaisuuden ammatteihin ja tekijöihin pääset tutustumaan Kuntatyönantaja-lehden 4/2019 artikkelista Palvelutehtäviä on tulevaisuudessa yhä enemmän.

Lisää työn murroksen seurannasta voit lukea nettisivuiltamme. >

Kaikki KT:n tietoiskujen ja työmarkkinaseminaarin esitykset löytyvät myös verkosta tapahtumasivuiltamme. >