På svenska
Uutinen

Hyvinvointialueet aloittavat 1.1.2023 – tarkasta yhteystietosi vuodenvaihteessa

Henkilöstönsiirrot kunnista hyvinvointialueille voivat vaikuttaa sekä kuntien että hyvinvointialueiden KT-yhteyshenkilöiden tietoihin. Toivomme yhteyshenkilön tarkastavan vuodenvaihteessa organisaationsa yhteystiedot ja vastuuhenkilöt, jotta organisaationne saa edelleen kaiken tarpeellisen työnantajatiedon. Varmistetaan yhdessä sujuva tiedonkulku!

Kirjekuoren muotoisia piparkakkuja päydällä. Kuva: Lydia Matzal / Unsplash.

Tarkastathan, että KT:lla on ajantasaiset tiedot organisaatiosi vastuuhenkilöistä

KT:n asiakkuudenhallintajärjestelmässä ylläpidetään tietoja organisaatiosi KT-yhteyshenkilöstä, KT-yhteyshenkilön varahenkilöstä, ylimmästä työnantajaedustajasta sekä HR-asioista ja työsuojelusta vastaavista henkilöistä. Tiedot voit tarkastaa ja ilmoittaa KT-linjassa.

KT-yhteyshenkilöllä on myös hyvä olla varahenkilö tai -henkilöitä, jotta tiedonkulkuun ei tule katkoksia.

Erityisesti hyvinvointialueiden KT-yhteyshenkilöiltä puuttuu vielä nimettyjä varahenkilöitä. Toivomme, että hyvinvointialueilla varahenkilöiksi nimettäisiin vähintään 5 henkilöä, jotka toimivat työnantajan edustajana johtavissa HR-tehtävissä.

Suosittelemme myös, että suuret kaupungit nimeävät useampia varahenkilöitä.

Pienemmissä kunnissa on hyvä olla vähintään yksi varahenkilö.

Muuttuuko sähköpostisi vuoden vaihteessa?

Voit kirjautua KT:n Linja-palveluun nykyisellä käyttäjätunnuksellasi, vaikka sähköpostisi muuttuisikin vuodenvaihteessa esimerkiksi hyvinvointialueelle siirtymisen vuoksi.

Nykyiset tunnukset toimivat siihen saakka, kunnes tunnukset on päivitetty uuteen sähköpostiosoitteeseen ja saat sähköpostiisi uuden kirjautumiskutsun. Jos kirjautumisessa on ongelmia, otathan yhteyttä osoitteeseen toimisto(at)kt.fi.

Huomaathan kuitenkin, että jos sähköpostiosoitteesi muuttuu vuoden vaihteessa, sinun on tilattava KT:n uutiskirjeet ja ilmoitukset KT:n yleiskirjeiden ilmestymisestä uuteen osoitteeseesi KT:n verkkosivuilta.

Tarkasta ja päivitä myös organisaatiosi KT-lehden tilaustiedot

Lehden tilaustiedot on hyvä päivittää, että KT-lehti tavoittaa lukijansa vuoden vaihteen jälkeenkin.

Olemme tavoitettavissa vuodenvaihteessa seuraavasti

Hyvinvointialueuudistukseen liittyvissä kysymyksissä KT palvelee joulun ja vuodenvaihteen aikaan arkipäivisin osoitteessa soster(at)kt.fi. Muutostuen tavoittaa 23.12. saakka osoitteesta muutostuki(at)kt.fi.

Viestintämme tavoittaa osoitteesta viestinta(at)kt.fi.

Muiden palvelusähköpostien vastauksissa voi olla viiveitä, sillä KT:n henkilöstö viettää vuosilomiaan joulun ja uudenvuoden aikaan.

Hallinto

Sähköposti:
toimisto@kt.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelussuhdeasiat

Sähköposti:
soster@kt.fi

Viestintä

Sähköposti:
viestinta@kt.fi