-
Etätyöpajat

Kekseliäät kehittäjät -kehittämistyöpajat kuntatyöpaikoille

Lamppu, Kuntatyö2030, kekseliäät kehittäjät

KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt toteuttavat yhdessä Kekseliäät kehittäjät -hankkeen. Hankkeessa järjestetään organisaatiokohtaisia kehittämistyöpajoja, joissa tutustutaan kuntaorganisaatioiden kehittämishankkeisiin ja pohditaan tulevaisuuden kehittämistarpeita.

KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt toteuttavat yhdessä Kekseliäät kehittäjät -hankkeen. Sen tavoitteena on edistää ja tukea kuntaorganisaatioiden onnistumista ja toimintatapojen uudistamista koronakriisin eri vaiheissa.

Hankkeessa nostetaan esille kiinnostavia ratkaisuja, joihin voi tutustua Tekojen torilla, podcasteissa ja webinaareissa. Lisäksi kartoitetaan kuntaorganisaatioiden kehittämistarpeita tulevia työelämän kehittämishankkeita varten. Tätä varten hankkeessa järjestetään 50 organisaatiokohtaisia kehittämistyöpajaa.

50 kehittämistyöpajaa kuntaorganisaatioille

Kehittämistyöpajoissa

  • tutustutaan kuntaorganisaatioiden kehittämishankkeisiin
  • keskustellaan työelämän kehittämisen tilasta ja tarpeista
  • pohditaan tulevaisuuden kehittämistarpeita.

Lisäksi työpajoissa arvioidaan korona-ajan vaikutuksia organisaation toimintaan ja kehittämiseen.

Osallistujaorganisaatio saa työpajasta yhteenvedon ja näkyvyyttä kehittämistyölleen. Samalla se pääsee vaikuttamaan valtakunnalliseen työelämän kehittämiseen tulevaisuudessa.

Kehittämistyöpajat toteutetaan virtuaalisesti Howspace-alustalla.

Ilmoittaudu kehittämistyöpajaan

Ilmoita organisaatiosi kehittämistyöpajaan viimeistään 31.5.2021. Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun Howspace-alustalle, jossa voit valita ajankohdan työpajallesi.