-
Webinaari

Etänä enemmän: Itseohjautuvuus ja itsensä johtaminen

Euroopan sosiaalirahasto ja Vipuvoimaa EU:lta

Etänä Enemmän – sote-työ uudistuu -hankkeen valtakunnallisessa webinaarissa pureudutaan esihenkilöiden itseohjautuvuuteen ja itsensä johtamiseen. Tilaisuus on erityisesti sote-alan esihenkilöille suunnattu.

Johtajilta ja työntekijöiltä vaaditaan tämän päivän työelämässä hyvää itsetuntemusta ja arviointikykyä, sosiaalisia taitoja ja psykologista pelisilmää sekä omasta ja toisten (työ)hyvinvoinnista huolehtimista. Tärkeää on priorisointi ja aikatauluttaminen, epävarmuuden sietäminen sekä omien kykyjen ja osaamisen rehellinen arviointi. Tule webinaariin kuulemaan tarkemmin, mistä itse- ja yhteisohjautuvuudessa sekä itsensä johtamisessa on kysymys.

Aika

17.3.21 kello 14-15.30.

Paikka

Valmennus toteutetaan etäyhteydellä Zoomissa. Valmentajina toimivat Jussi Savolainen ja Kati Tikkamäki.

Kohderyhmä

Suunnattu sote-alan esimiehille, myös palvelualojen esimiehet ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan viimeistään 16.3.21 klo 12 mennessä TAMK:n linkin kautta. Voit jättää valmentajille toiveita ja kysymyksiä sisällöstä ilmoittautumislomakkeella ennen tilaisuutta.

TAMK:n ilmoittautumiseen >

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista,-työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. KT Kuntatyönantajat on mukana esimiesvalmiuksia kehittävässä työpaketissa, jossa keskitytään erityisesti kriisi- ja etäjohtamisen kysymyksiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta.

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto sekä KT Kuntatyönantajat. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella.

Lue hankkeesta KT:n sivuilta

Etänä enemmän -hankkeella esimiehille tukea etä- ja kriisijohtamiseen >

Muualla verkossa

Etänä enemmän hankkeen verkkosivut >

Yhteystiedot

Anniina Tuomi

Anniina Tuomi

projektikoordinaattori
Puhelin:
+358 9 771 2039
Matkapuhelin:
+358 50 405 9989
Sähköposti:
Anniina.Tuomi@kt.fi
Organisaatio:
KT Kuntatyönantajat
Tehtävät:
  • Etänä enemmän, Digitalisaatio ja työn murros -hankkeet