-
Webinaari

Viruksen vuosi - enemmän etäjohtamista -seminaari

Etänä enemmän -hankkeen iltapäiväseminaari kokoaa yhteen innostavia puhujia, näkökulmia ja esimerkkejä arjen johtamisesta koronavuoden ajalta ja suuntaa katseen tulevaan. Maksuton etäseminaari on suunnattu sote-alan esihenkilöille, mutta myös muiden palvelualojen esihenkilöt ovat tervetulleita.

Sisältö

Tule kuulemaan ajatuksia, oppeja ja kokemuksia etäjohtamisen arjesta sote-alalta! Etänä enemmän - sote-työ uudistuu -hankkeessa etsitään ratkaisuja sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen ja kehitetään esihenkilöiden etä- ja kriisijohtamistaitoja. Iltapäiväseminaari kokoaa yhteen innostavia puhujia, näkökulmia ja esimerkkejä arjen johtamisesta koronavuoden ajalta ja suuntaa katseen tulevaan. Seminaarissa puhujana mm. Itä-Suomen yliopiston professori ja emerita Taina Savolainen aiheella Etätyö haastaa luottamusta ja vuorovaikutusta – väistämätön rajallisuus ja läsnäolon merkitys.

Seminaarin tarkempi ohjelma julkaistaan pian! 

Paikka

Etäyhteys, linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Kohderyhmä

Maksuton seminaari on suunnattu sote-alan esihenkilöille, mutta myös muiden palvelualojen esihenkilöt ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 2.6.2021 klo 12 mennessä alla olevan linkin kautta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse edellisenä päivänä.

Ilmoittaudu TAMK:n ilmoittautumislomakkeella >

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista, -työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. KT Kuntatyönantajat on mukana esimiesvalmiuksia kehittävässä työpaketissa, jossa keskitytään erityisesti kriisi- ja etäjohtamisen kysymyksiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta.

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto sekä KT Kuntatyönantajat. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella.

Lue hankkeesta KT:n sivuilta

Etänä enemmän -hankkeella esimiehille tukea etä- ja kriisijohtamiseen >

Muualla verkossa

Etänä enemmän hankkeen verkkosivut >