Koulutus
-
Koulutus, webinaari

Ajankohtaista TE24-uudistuksesta

Webinaari järjestetään maanantaina 6.5.2024 klo 9–15.

Koulutus on kohdennettu kunnille ja kuntayhtymille.

Koulutuksen kohderyhmä ja tavoitteet

KT-yhteyshenkilöt, henkilöstöhallinnon ja hallinnon asiantuntijat, esihenkilöt, lähiesihenkilöt ja -johtajat, henkilöstöpäälliköt ja -johtajat, toimialajohto.

Koulutuksen tavoitteena on kertoa kuntien ja kuntayhtymien valmistelijoille TE-uudistukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista henkilöstönäkökulmasta. 

Koulutuksen keskeiset sisällöt

Koulutuksessa kerrotaan TE- uudistukseen liittyvistä ajankohtaisista henkilöstöasioista. Koulutuksen tarkempi sisältö täsmentyy lähempänä koulutuksen ajankohtaa.

Kouluttajina ovat KT:n neuvottelujohtaja Anne Kiiski, työmarkkinajuristi Johanna Antikainen ja työmarkkina-asiamies Mari Kokko

Koulutuksen osallistujat voivat lähettää kouluttajille etukäteen kysymyksiä osoitteeseen te2024@kt.fi. Otsikkokentässä tulee olla merkintä "Ajankohtaista TE24-uudistuksesta koulutus". Kysymykset tulee toimittaa viimeistään 30.4.2024 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Koulutus on KT:n jäsenyhteisöille maksuton. Koulutukseen ilmoittaudutaan henkilökohtaisilla Linja-tunnuksilla. 

Siirry tästä ilmoittautumaan KT:n tapahtumaportaaliin >

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia KT Linjaan, voit pyytää niitä osoitteesta toimisto@kt.fi.

Ilmoittautuminen koulutukseen on 2.5. klo 16 mennessä, minkä jälkeen emme valitettavasti voi ottaa vastaan ilmoittautumisia.

Osallistujan webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä. 

Esitysmateriaalit ovat saatavilla KT Linjassa ennen koulutusta, viimeistään koulutuspäivänä. Tästä koulutuksesta ei tehdä tallennetta. Materiaalit ovat saatavilla KT Linjassa 30.6.2024 saakka.