Tapahtuma
-
Helsinki
Striimaus

Työelämäfoorumi 2022

Työelämäfoorumi on uusi vuosittain järjestettävä työelämän keskustelutapahtuma, joka kokoaa työelämän keskeiset toimijat ja asiantuntijat yhteen keskustelemaan työelämän murroksesta ja muutoksesta. Ensimmäinen Työelämäfoorumi Suomi 2022 järjestetään 31.8.2022.

Suomi ja suomalainen työelämä tarvitsevat tekoja, vahvaa keskustelua siitä, millainen Suomi menestyy ja millaisessa Suomessa meidän kaikkien on hyvä elää tulevaisuudessa.

Työelämäfoorumin tavoitteena on avata keskustelua innostavan ja hyvinvointivaltiota tukevan työelämän tulevaisuuden rakentamiseksi yhdessä. Työelämäfoorumi Suomi 2022 kokoaa työelämän keskeiset toimijat ja asiantuntijat keskustelemaan työelämän murroksesta ja muutoksesta, jota jo kaksi vuotta jatkunut pandemia on kiihdyttänyt. 

Työelämäfoorumin järjestää sosiaali- ja terveysministeriö yhdessä Työterveyslaitoksen kanssa. Työelämäfoorumissa mukana ovat työ- ja elinkeinoministeriö, valtiovarainministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö sekä KT, EK, Valtion työmarkkinalaitos, Kirkon työmarkkinalaitos, SAK, STTK, Akava, Teollisuusliitto sekä Suomen Yrittäjät.

Ilmoittautuminen

Työelämäfoorumi on avoin kaikille työelämän kysymyksistä ja niiden kehittämisestä kiinnostuneille.