-
Kuntatyö muutoksessa -webinaarisarja

Kuntatyö murroksessa -webinaari: Uudistuva ammatillinen koulutus, case Omnia

Kunta-alalla on seurattu työn murrosta keväällä 2021. Kuntatyö murroksessa -webinaarisarjassa käydään läpi seurannan teemoja ja esitellään niitä kiinnostavien esimerkkitapausten kautta. Tämän webinaarin aiheena on uudistuva ammatillinen koulutus ja tapausesimerkkinä Omnia.

KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt seuraavat yhdessä kunta-alan työn murrosta ja muutosta. Keväällä 2021 murrosta seurattiin kaikkiaan 23 teeman kautta, ja seurantaan osallistui yli tuhat kuntatyön asiantuntijaa eri puolilta Suomea.

Kuntatyö murroksessa -webinaarisarjassa käydään läpi seurannan teemoja ja esitellään kiinnostavia kunta-alan casejä teemoihin liittyen. Webinaarit tallennetaan.

Sarja jatkuu 25.10.2021 klo 14.00–15.30 webinaarilla, jonka aiheena on uudistuva ammatillinen koulutus ja tapausesimerkkinä Ominia.

Uudistuva ammatillinen koulutus Omniassa

Mitä ammatillisen koulutuksen kentässä on viime aikoina tapahtunut? Miltä näyttää tulevaisuus alan toimijoiden näkökulmasta? Miten opettajuus muuttuu? Mitä uutta digitaalisuus tuo ammatilliseen koulutukseen? Millainen on ammatillisen koulutuksen rooli työelämän kehittämisessä? Mitä asioita työn murros -selvityksestä nousi esiin teemaan liittyen?

Webinaarissa esitellään työn murroksen seurantatuloksia ammatillisesta koulutuksesta ja keskustellaan Espoon koulutuskuntayhtymä Omnian edustajien kanssa muutoksesta ja tulevaisuuden näkymistä.

Mukana keskustelemassa ovat johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen KT:sta, Omnian kehittämisjohtaja Tuukka Soini sekä opettajat Pia Ropponen ja Marja Rajala. Tilaisuuden juontaa ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu KT:sta.

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton. Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 22.10.2021 klo 15.