Koulutus
-
Kuntatalo / Sokos Hotel Presidentti

EKJ6 Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennusohjelma 2022

Suosittu EKJ-ohjelma starttaa 19.5.2022. Valmennus sisältää kolme kahden päivän lähitapaamista sekä itsenäistä ja pienryhmäopiskelua tapaamisten välillä.

Valmennus on suunnattu kuntien, kuntayhtymien ja kuntien omistamien yhteisöjen sekä tulevien hyvinvointialueiden esihenkilöille ja keskijohdolle.  

Uudistetussa ohjelmassa pidetään kiinni tärkeästä verkostoitumismahdollisuudesta ja vertaisoppimisesta sekä johtamisen huippuammattilaisten alustuksista. Uutena oppimismuotona otetaan käyttöön ryhmäcoachaus, jossa on tilaa pohtia oman johtajuuden kasvukohtia luottamuksellisessa ympäristössä. Lisäksi yhteiset pienryhmäharjoitteet antavat työkaluja ratkoa arjen kiperiä johtamistilanteita. Oman organisaation johtamistavoitteet kytketään osaksi koulutusta. Valmennuksen vaikuttavuus osallistuvalle organisaatioille vahvistuu, kun mukana on useita esihenkilöitä samasta organisaatiosta. 

  • 1. jakso 19.-20.5.2022: Työn ja ihmisten johtaminen – muuttuva kuntatyö
  • 2. jakso 25.-26.8.2022: Tuloksellisuutta johtamiseen – asiakaslähtöisyyttä palveluprosesseihin
  • 3. jakso 13.-14.10.2022: Uusin eväin kohti toimintakulttuurin muutosta

Lisätiedot:

Hinta 1700€ + ALV / henkilö. 

EKJ-ohjelman taustalla ovat Kuntaliitto, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT, Keva, Avaintyönantajat Avainta ry ja Kuntarahoitus. Kuntaliitto myöntää ohjelman suorittaneille EKJ-sertifikaatin. Noin vuoden kestävän johtamisvalmennuksen käytännön järjestelyistä vastaa FCG Oy. 

Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu FCG:n verkkosivuilla >