Uutinen

Webinaarit lähijohtamisen tueksi jatkuvat vuonna 2021

KT on tarjonnut syksyn 2020 aikana ennätysmäärän erilaisia koulutuksia ja valmennuksia yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Näissä eri tilaisuuksissa on käsitelty esihenkilöiden ja johtajien osaamisen kannalta tärkeitä teemoja, kuten luottamusta, vuorovaikutusta sekä kriisiviestintää.

Ihmisia neuvotteluhuoneessa

– Tietoisuus maksuttomista tilaisuuksista on kasvanut ja erityisen iloisia olemme työnantajien kiinnostuksesta Lähijohtamisen Akatemiaan, toteaa kehittämispäällikkö Jaana Näsänen.

KT:n Linja-palveluun koostetaan näiden eri webinaarien materiaaleista esihenkilöiden oman työn tueksi ja hyödynnettäväksi työpohjia ja muita herätteitä.

Webinaarit ja teemavalmennukset jatkuvat 

Keväällä työnantajien kriisi- ja etäjohtamisen tilanteet jatkuvat, joten myös valmennustukea syvennetään kevään aikana mm. laki- ja sopimusosaamiseen, muutosjohtamiseen, itsensä johtamiseen, työvoiman saatavuuteen ja itseohjautuvuuteen, esimiehen työsuojeluosaamiseen sekä työsuorituksen arviointiin. 

– Tilaisuuksien järjestämisessä apuna ovat mm. sosiaali- ja terveysministeriön ESR-rahoitusta saavat Soteliiderit- ja Etänä Enemmän- sote-työ uudistuu -hankkeet ja näiden yhteistyökumppanit, kertoo projektipäällikkö Aija Tuimala.

Osa tilaisuuksista on kohdennettu erityisesti sote-alan esihenkilöille, mutta myös muiden toimialojen esihenkilöt ovat tervetulleita. Kaikki tilaisuudet järjestetään etäyhteyksin. 

– Huomioimme myös sote-uudistuksen lainsäädännön etenemisen sekä vapaaehtoisen valmistelun alueilla. Seuraamme tilannetta ja edunvalvonnan lisäksi haluamme olla tukemassa henkilöstöasioiden hyvää valmistelua ja johtamista niin nykyisten sote-työnantajien kuin myös tulevien hyvinvointialueiden valmistelijoiden kanssa. Osa tapahtumista päivittyy siten vielä kevään aikana, lisää neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas.

Tervetuloa mukaan tilaisuuksiimme!

Tilaisuudet keväällä 2021

Tutustu maksuttomiin tilaisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

  Aika Järjestäjä
Esimiestyön haasteet toiminnan häiriötilanteissa. Tutustu KT:n tapahtumissa > 20.1. klo 13–14.30 Etänä Enemmän, TAMK, KT
HELMIKUU    
Sote-alan työvoimatilanne ja keinoja tilanteen parantamiseksi. Ilmoittautuminen KT:n sivuilla > 2.2. klo 14–15.30 Soteliiderit, KT
Haastavat johtamistilanteet. Tutustu KT:n tapahtumissa > 9.2.klo 12.30–15.30 Etänä Enemmän, TAMK, KT
Esimies johtaa muutosta. Tutustu KT:n tapahtumissa > 16.2. klo 9–10.30 Lähijohtamisen akatemia, KT
MAALISKUU    
Itseohjautuvuus ja itsensä johtaminen 17.3. klo 14–15.30  Etänä Enemmän, TAMK, KT
Itseohjautuvuus ja itsensä johtaminen 30.3. klo 13–15.30  Etänä Enemmän, TAMK, KT
HUHTIKUU    
Työsuojeluosaaminen esihenkilötaitona -valmennus 21.4. klo 13–15.30 Etänä Enemmän, TAMK, KT

Tilaisuuksia päivitetään verkkosivuille sitä mukaa, kun niitä varmistuu. Lisätietoja tilaisuuksista ja niihin ilmoittautumisesta löytyy  koulutuksista ja tapahtumista. Näitä voi tarkastella aikajärjestyksessä tai teemoittain.