Uutinen

KT:n asiantuntijat tavattavissa Kuntamarkkinoilla

Kuntamarkkinat kokoaa 11.–12. syyskuuta tuhansia kunta-alan ammattilaisia Kuntatalolle Helsinkiin verkostoitumaan ja osallistumaan ajankohtaiseen keskusteluun. KT Kuntatyönantajat on perinteiseen tapaan mukana tapahtumassa.

Kuntamarkkinoille ideoituja tulevaisuuden ammatteja

Millaisia ovat kunta-alan työt tulevaisuudessa? Työn murroksen seurannassa on pohdittu tätä kysymystä monesta näkökulmasta. Tule keskustelemaan osastollemme tulevaisuuden työstä ja tekijöistä. Osastomme sijaitsee Kuntatalon K-kerroksessa. 

KT:n asiantuntijat järjestävät keskiviikkona perinteisen työmarkkinaseminaarin ja tapahtuman molempina päivinä useita tietoiskuja. Tietoiskuja on tarjolla muun muassa muutoksen jotamisesta, tulevaisuuden työsuojelusta, opetusalan työaikajärjestelmien kehittämisestä, henkilöstö yhtiöittämistilanteissa sekä työn vaativuuden arvioinnista.

KT:n tietoiskujen aiheet ja aikataulun löydät sivuiltamme www.kt.fi/tapahtumat/2019/kuntamarkkinat

Tietoiskujemme ja työmarkkinaseminaarin esitykset löytyvät tapahtuman jälkeen verkosta: www.kt.fi/ajankohtaista/tapahtumat/aineistot

Suora lähetys työmarkkinaseminaarista keskiviikkona klo 13.30 alkaen

KT Kuntatyönantajien perinteinen työmarkkinaseminaari järjestetään keskiviikkona klo 13.30-15.00 isossa luentosalissa.

Työmarkkinaseminaarissa työmarkkinajohtaja Markku Jalosen aiheena kunta-alan työmarkkinaneuvottelujen asetelmat ja KT:n terveiset budjettiriiheen. Lisäksi seminaarissa johtava työmarkkinalakimies Jouko Hämäläinen kertoo, miksi eläkejärjestelmät pitää yhdistää sekä kehittämispäällikkö Sirpa Sivonen ja Soteliiderit-projektipäällikkö Aija Tuimala keskustelevat kunta-alan työvoiman saatavuuden varmistamisesta sekä sen keinoista. Seminaarin juontaa viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen. 

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan työmarkkinaseminaaria!  Voit myös seurata seminaaria verkon kautta, seminaari streemataan suorana. Katso lähetystä klikkaamalla kuvaa.

 

 

Teknisiä ohjeita suoran lähetyksen seuraamiseen

  • Lähetystä voi katsoa yleisimmillä selaimilla esim. Firefoxilla.
  • Selaimessasi on oltava JavaScript päällä.
  • Suosittelemme langallisen verkon käyttöä.
  • Kokeile toista selainta, jos et saa lähetystä toimimaan laitteellasi.
  • Ongelmia lähetyksen seuraamisessa? Lähetystä voi seurata myös KuntaTV:n sivuilla. 
  • Päivitä sivu F5-näppäimellä tai lataamalla sivu uudestaan, jos lähetys katkeaa tai jos lähetyksen seuraamisessa on ongelmia.