Tapahtuma
-
webinaari

Tärkeissä töissä: Pelillistäminen kehittämisessä – case Turun ja Lohjan kaupungit -webinaari

Tärkeissä töissä logo

Tärkeissä töissä järjestää webinaarin pelillistämisen hyödyntämisestä kehittämisessä. Webinaarissa kuulet, miten Turun ja Lohjan kaupungeissa hyödynnetään Topaasia-pelejä kehittämistyössä ja millaisia tuloksia pelien avulla on saatu aikaan. Kehittämistyön teemoina ovat olleet esimerkiksi strategian toimeenpano sekä tavoite- ja kehityskeskustelu. 

Webinaari järjestetään 25.4. klo 9.00–10.30.

Webinaari on tarkoitettu kunta-alalla ja hyvinvointialueilla työskenteleville.

Webinaarin sisältö

Kehittämistyössä on mahdollista hyödyntää myös pelejä. Yksi pelimuoto ovat Topaasia -pelipakat, joita on tehty moneen eri teemaan ja aiheeseen. Topaasia-pelien avulla tiimit ja organisaatiot voivat helpolla tavalla käydä merkityksellistä dialogia ja keskustella kehittämisasioista tehokkaasti.

Webinaarissa kuulet, miten Turun ja Lohjan kaupungeissa hyödynnetään Topaasia-pelejä kehittämistyössä ja millaisia tuloksia pelien avulla on saatu aikaan. Kehittämistyön teemoina ovat olleet esimerkiksi strategian toimeenpano sekä tavoite- ja kehityskeskustelu.

Webinaarin lopuksi osallistujat pääsevät seuraamaan, miten digitaalista Topaasia-peliä käytännössä pelataan ja miten pelin avulla voidaan nostaa esiin kehittämisaiheita.

Webinaarin asiantuntijat

Webinaarissa ovat mukana tietopalvelupäällikkönä Marita Heinä ja työkykypäällikkö Anna Kaisa Ojala Turusta, kehittämispäällikkö Meliina Partio Lohjalta, customer Success Director, osakas Joonas Laine Topaasiasta sekä viestintäkoordinaattori Roosa Kylli Lohjalta.

Anna Kaisa Ojala toimii työkykypäällikkönä Turun kaupungilla. Sydämen palo ja työn kirkkaimmat kärjet löytyvät työkykyjohtamisesta, työyhteisöjen hyvinvoinnista ja ammatillisesta kuntoutuksesta. Omassa työkykyfilosofiassaan hän vannoo dialogisen vuorovaikutuskulttuurin vahvistamisen nimeen.

Marita Heinä toimii tietopalvelupäällikkönä Turun kaupungilla. Erityisenä kiinnostuksen kohteena Maritalla ovat yksikön lähijohtajatyön lisäksi tiedolla johtaminen ja tiedonhallinta. Lähijohtajana Marita haluaa vahvistaa dialogia yksikön sisällä ja yksiköiden välillä.

Roosa Kylli toimii Lohjan kaupungin viestintäkoordinaattorina. Hän toimii keskeisessä roolissa vahvistamassa osallisuuden mahdollisuuksia ja viestinnän vuorovaikutteisuutta, jotka ovat kaupungin keskeisempiä tavoitteita. Hän on ollut mukana jalkauttamassa Lohjan kaupungin uutta strategiaa, joka julkaistiin vuonna 2023. Kaupunkistrategian pohjalta on luotu Topaasia-pelipakka, jonka avulla henkilöstöä on lähdetty sitouttamaan strategiaan uudenlaisella tavalla.

Meliina Partio toimii Lohjan kaupungin kehittämispäällikkönä. Hän toimii keskeisessä roolissa kaupungin erilaisissa poikkihallinnollisissa kehityshankkeissa. Poikkihallinnollisilla kehityshankkeilla on usein laaja-alaisia vaikutuksia ja päätöksentekoon osallistuvat virkamiesten lisäksi myös luottamushenkilöt. Topaasia-keskustelutilaisuuksilla on saatu eri sidosryhmien ääni kuuluviin, jonka lisäksi yhteisen vision kirkastaminen laajan osallistujajoukon kesken on helpottunut.

Ilmoittautuminen webinaariin

Webinaari on maksuton.

Tilaisuuden osallistumislinkki lähetään osallistujille sähköpostilla viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä.

Webinaaria ei tallenneta. 

Webinaarin järjestää Tärkeissä töissä - työelämän kehittämisen kokonaisuus.