Tapahtuma
-
webinaari

Tärkeissä töissä: Miten houkutella nuoria kuntatyöhön? Nostoja nuorten verkostosta

Tärkeissä töissä logo

Tärkeissä töissä järjestää webinaarin, jossa kuulet nuorten näkemyksiä kunta-alan houkuttelevuudesta. Nuorten kuntatyöntekijöiden verkosto teki keväällä 20024 koosteen asioista, jotka tekevät kuntatyöpaikoista houkuttelevia.

Alle 30-vuotiaat työntekijät arvostavat kunta-alan vakautta ja toivovat panostusta työhyvinvointiin, urakehitykseen ja vaikuttamismahdollisuuksiin. Heidän mielestään kunta on mainettaan paljon parempi työpaikka, ja he toivovatkin panostamista positiiviseen työnantajakuvaan. Nuorten kuntatyöntekijöiden verkostossa on keväällä 2024 laadittu kooste tekijöistä, jotka nuorten mielestä tekevät kunta-alasta houkuttelevan työnantajan.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan nuorten verkoston näkemyksistä webinaariin 3.9. klo 9.00–10.00.

Webinaarin sisältö

Nuorten verkostoon kutsuttiin vuoden alussa alle 30-vuotiaita kuntatyöntekijöitä kunta-alan kehittämisjaoksen jäsenorganisaatioista. Verkoston tavoitteena on tuottaa ideoita, ratkaisuehdotuksia ja uusia näkökulmia kuntatyön houkuttelevuuteen ja tuoda viestejä käsiteltäväksi kunta-alan kehittämisjaokseen ja työmarkkinatoimintaan.

Nuorten näkemyksiä webinaarissa esittelevät rekrytointiasiantuntija Jenna-Mari Ahola Lahden kaupungilta ja opettaja Heini Hosio Helsingin kaupungilta.

Ilmoittautuminen webinaariin

Webinaari on maksuton.

 

Tilaisuuden osallistumislinkki lähetään osallistujille sähköpostilla viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä.

Webinaaria ei tallenneta. 

Webinaarin järjestää Tärkeissä töissä - työelämän kehittämisen kokonaisuus.