Tapahtuma
-
WEBINAARI

Uteliaisuus työelämän voimavarana

Tärkeissä töissä logo

KT:n ja pääsopijajärjestöjen yhteinen Tärkeissä töissä -kokonaisuus järjestää webinaarin, jossa kuulet uteliaisuuden merkityksestä työelämässä. Webinaarissa opit muun muassa, miten uteliaisuus toimii lähteenä oppimisessa, kehittämisessä ja innovoinnissa. Alustajana toimii KT:n osaamisen ja koulutuspolitiikan asiantuntija Mertzi Bergman.

Maailman talousfoorumin vuoden 2023 raportin mukaan uteliaisuuden merkitys kasvaa työelämässä yhä nopeammin. Se luo yhteyttä erilaisten ihmisten ja ajattelutapojen välille ja vahvistaa iskunkestävyyttämme. Mutta uteliaisuuden eteen on tehtävä myös työtä! 

Webinaarissa opit 10 askelta, joiden avulla saat käyttöösi tämän johtamisen ja muutoksen supervoiman. Saat uusia ideoita yksilön, työyhteisön ja yhteiskunnan näkökulmasta. Opit kuinka uteliaisuus toimii lähteenä oppimisessa, kehittämisessä ja innovoinnissa. 

Webinaari perustuu uteliaisuustutkimuksiin, Mertzin yli 20 vuoden kokemukseen työelämän kehittämisestä sekä hänen kirjaansa Uteliaisuus – opas työn, johtamisen ja muutoksen supervoimaan, joka ilmestyi vuonna 2022.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.10.2023

Lisätietoa Tärkeissä töissä -sivustolta.