Tapahtuma
-
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN, WEBINAARI

Esittelyssä kehittämistyökalut ja -menetelmät: Tulevaisuusvuoropuhelu

Piirroskuva etätyö yhteistyö

Työelämän kehittämisen palvelutiimi järjestää kesän ja syksyn 2023 aikana webinaarisarjan, jossa esitellään erilaisia kehittämistyökaluja. Tulevaisuusvuoropuhelu on menetelmä, jonka tavoitteena on lisätä organisaatioiden muutoskyvykkyyttä ja ennakointiosaamista.  

Webinaarissa TYÖ2030 -ohjelman Laura Sarparanta esittelee alueellisen ja organisaatiotason menetelmätyökalut. Webinaari koostuu esittelyosuudesta, käytännön esimerkeistä, pienryhmätyöskentelystä ja keskusteluista. 

Tavoitteena on, että webinaarin jälkeen osallistujat ymmärtävät, miten tulevaisuusvuoropuhelua voisi hyödyntää omalla alueella, toimialalla verkoston kanssa tai oman työpaikan tulevaisuuden kehittämiseen. Tulevaisuusvuoropuhelusta löytyy tietoa ja työkirja TYÖ2030 -ohjelman sivuilta.

Webinaariin voi ilmoittautua maksimissaan 40 osallistujaa kunnista ja hyvinvointialueilta. Ilmoittaudu webinaariin KT:n tapahtumaportaalissa 4.6.2023 mennessä

FT Laura Sarparanta on toiminut TYÖ2030 ohjelmassa kehittämiskonsulttina ja hankkeiden ”parhaana kaverina”. Laura on toiminut viestinnän ammattilaisten ja johtajuuden kehittämisen sekä vuorovaikutuksen valmentajana. Laura on ollut tiiviisti mukana Tulevaisuusvuoropuhelun menetelmän kehittämisessä.