Tapahtuma
-
WEBINAARI

Tekoäly asiantuntijatyössä

Tärkeissä töissä logo

KT:n ja pääsopijajärjestöjen yhteinen Tärkeissä töissä -kokonaisuus järjestää webinaarin, jossa käsitellään tekoälyä osana työtä, tekoälyn rajoituksia ja sitä, miten tekoäly voi muuttaa työelämää.

Mitä tekoäly tarkoittaa asiantuntijatyössä? Syksyllä 2022 alkanut tekoälyn vallankumous on internetin ja älypuhelinten veroinen teknologiamullistus, joka on muuttanut jo nyt työelämää lähtemättömästi. Samalla tekoälyyn liittyy myös valtavasti ylikorostunutta odotusta ja hypeä.

Webinaarissa käsitellään tekoälyä osana työtä, tekoälyn rajoituksia ja sitä, miten tekoäly voi muuttaa työelämää. Lisäksi kuullaan käytännön esimerkki tekoälyn hyödyntämisestä työyhteisössä ja esitellään e-työkirjaa, joka tarjoaa tietotyön asiantuntijoille käytännön ratkaisuja uusien teknologioiden käyttöönottoon yhteiskehittämisen keinoin.

  • 09.00 Tervetuloa ja ajankohtaista Tärkeissä töissä -kokonaisuudesta
  • 09.05 Tekoäly asiantuntijatyössä, Lauri Järvilehto, Filosofian Akatemia 
  • 09.55 Tekoälyn mahdollisuudet käyttöön työyhteisössä e-työkirjan esittely ja esimerkkejä tekoälyn hyödyntämisestä, lehtori KTT Eija Kärnä ja vanhempi tutkija KTT Anna Lahtinen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • 10:30 Tilaisuus päättyy 

Webinaari on tarkoitettu kunta-alalla ja hyvinvointialueilla työskenteleville.

Ilmoittaudu mukaan KT:n tapahtumaportaalissa 8.11.2023 mennessä. 

Lisätietoa tilaisuuden puhujista Tärkeissä töissä -sivustolla