Koulutus
-
KT Koulutus, Helsinki

Muutosten aika – Hyvinvointialan palkkauspäivä (SOTE-sopimus, HYVTES ja LS)

Lähikoulutus järjestetään torstaina 2.11.2023 klo 9–16 Helsingissä.  
Koulutus on kohdistettu hyvinvointialueille ja hyvinvointiyhtymille.

Koulutuksen kohderyhmä ja tavoitteet 

Koulutuksen kohderyhmä: KT-yhteyshenkilöt, henkilöstöhallinnon asiantuntijat, henkilöstöpäälliköt ja -johtajat  

Koulutus on tarkoitettu KT-yhteyshenkilöille ja työnantajien edustajille, jotka osallistuvat paikallisneuvotteluihin tai kehittävät organisaation paikallisia palkkausjärjestelmiä.  

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja hahmottaa, mikä on muuttunut tai muuttumassa sopimusalakohtaisissa uusissa palkkamalleissa ja samalla kiinnittää huomiota tilanteisiin, jotka voivat olla ongelmallisia siirryttäessä uuteen palkkamalliin. Tavoitteena on myös verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. 

Koulutuksen keskeiset sisällöt 

Palkkauspäivän pääpaino on SOTE-sopimuksen, HYVTESin ja LS:n palkkausmääräyksissä, niiden soveltamisessa käytännössä. 

Lisäksi keskustellaan muuttuvista määräyksistä ja pohditaan haasteita, kun siirrytään sopimusalakohtaiseen uuteen palkkamalliin. 

Kouluttajina ovat KT:n johtava työmarkkina-asiamies Virpi Taavitsainen, työmarkkinalakimies Jenni Aaltonen ja johtava työmarkkina-asiamies Heikki Saaristo.  

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lähikoulutuksesta peritään 100 euron osallistumismaksu, joka kattaa järjestelyistä syntyvät kustannukset. Osallistumismaksuun sisältyy lounas ja kahvit.  

Koulutukseen ilmoittaudutaan Linja-tunnuksilla. 

Siirry tästä ilmoittautumaan KT:n tapahtumaportaaliin. 

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia KT Linjaan, voit pyytää niitä osoitteesta toimisto@kt.fi. Ilmoittautuminen koulutukseen on 23.10. klo 16 mennessä, minkä jälkeen emme valitettavasti voi ottaa vastaan ilmoittautumisia. Viimeinen veloitukseton peruutuspäivämäärä on 12.10.2023. 

Koulutukseen voidaan ottaa 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja se toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 20. 

Esitysmateriaalit ovat saatavilla KT Linjassa ennen koulutusta, viimeistään koulutuspäivänä. Tästä koulutuksesta ei tehdä tallennetta. Materiaalit ovat saatavilla KT Linjassa 31.12.2023 saakka.