Koulutus
-
Helsinki, Kuntatalo

Lomituksen palvelussuhdepäivä

Lähikoulutus järjestetään torstaina 18.4.2024 klo 9–16 Helsingissä, Kuntatalolla.

Koulutus on kohdennettu kunnille ja kuntayhtymille.

Koulutuksen kohderyhmä ja tavoitteet

Henkilöstöhallinnon asiantuntijat, esihenkilöt, lähiesihenkilöt ja -johtajat, henkilöstöpäälliköt ja -johtajat, toimialajohto, lomitusohjaajat, lomituspäälliköt sekä lomituksen toimialajohtajat.

Koulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistuja hallitsee lomittajien työvuorosuunnittelun perusteet sekä hallitsee KVTESin työaikoja koskevat määräykset. Lisäksi koulutukseen osallistuja on tietoinen lomituksen henkilöstöä koskevista ajankohtaisista KVTESin tulkinnoista.

Koulutuksen keskeiset sisällöt

KVTESin työaikamääräykset ja KVTESin liite 13 sisältö sekä ajankohtaiset asiat.

Koulutuksessa käydään läpi KVTESin määräyksiä ja työskennellään pienryhmissä.
Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Kouluttajina ovat KT:n työmarkkina-asiamiehet Mari Kokko ja Jennica Söderholm.

Koulutukseen osallistujat voivat lähettää ennen koulutusta kouluttajille kysymyksiä. Kysymykset tulee toimittaa 27.3.2024 mennessä osoitteeseen mari.kokko@kt.fi. Viestin otsikoksi tulee merkitä "Lomituksen palvelussuhdeaamupäivä".

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lähikoulutuksen toteuttamiskustannuksista peritään 100 euron osallistumismaksu. Osallistumismaksuun sisältyy lounaat ja kahvit. 

Koulutukseen ilmoittaudutaan henkilökohtaisilla Linja-tunnuksilla. 

Siirry tästä ilmoittautumaan KT:n tapahtumaportaaliin >

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia KT Linjaan, voit pyytää niitä osoitteesta toimisto@kt.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen on 9.4. klo 16 mennessä, minkä jälkeen emme valitettavasti voi ottaa vastaan ilmoittautumisia. Viimeinen veloitukseton peruutuspäivämäärä on 9.4.2024.

Koulutukseen voidaan ottaa 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja se toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 20.

Esitysmateriaalit ovat saatavilla KT Linjassa ennen koulutusta, viimeistään koulutuspäivänä. Tästä koulutuksesta ei tehdä tallennetta. Materiaalit ovat saatavilla KT Linjassa 31.5.2024 saakka.