Koulutus
-
KT Koulutus, webinaari

Lähijohtamisen akatemia: Vuorovaikutus, kohtaaminen ja tunnetyöskentely

Webinaari järjestetään keskiviikkona 12.4.2023 klo 9-10.30.

Koulutuksen kohderyhmä: henkilöstöhallinnon asiantuntijat, esihenkilöt, henkilöstöpäälliköt ja -johtajat, kehittämisen asiantuntijat, lähiesihenkilöt ja -johtajat.

Koulutuksessa tutustutaan Lähijohtamisen akatemian moduuleihin ”Vuorovaikutus” sekä ”Kohtaaminen ja tunnetyöskentely”. Webinaarin tavoitteena on antaa työkaluja aitoon kohtaamiseen, rakentavaan vuorovaikutukseen, dialogiin ja kuuntelemiseen. Nämä taidot auttavat parantamaan luottamusta ja työyhteisön ilmapiiriä, saamaan jatkuvaa palautetta henkilöstön hyvinvoinnista, helpottavat muutostilanteita ja haastavien tilanteiden kohtaamista. Koulutuksessa tutustutaan samalla Lähijohtamisen akatemian verkkoalustaan ja muihin moduuleihin.

Koulutuksen keskeisinä sisältöinä ovat Lähijohtamisen akatemian moduulit ”Vuorovaikutus” sekä ”Kohtaaminen ja tunnetyöskentely”:
• vuorovaikutus
• dialogi
• kuuntelu
• luottamus
• haastavat tilanteet.

Kouluttajina ovat KT:n kehittämispäällikkö Jaana Näsänen sekä Valmennustrion yritysvalmentaja Merja Takamäki. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Koulutus on KT:n jäsenyhteisöille maksuton. Koulutuksen osallistuminen vaatii rekisteröitymisen/ilmoittautumisen koulutukseen. 

Tämän jälkeen emme valitettavasti voi ottaa vastaan ilmoittautumisia.

Osallistujan webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä. 

Esitysmateriaalit viedään KT Linjaan jo koulutuspäivänä. Tästä koulutuksesta ei tehdä tallennetta. Materiaalit ovat saatavilla KT Linjassa 22.6.2023 saakka. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia KT Linjaan,
voit tiedustella niitä osoitteesta toimisto@kt.fi.