Koulutus
-
KT Koulutus, webinaari

KT-yhteyshenkilökoulutus, osa 3: hyvinvointialueiden moduulit

Koulutuksen moduulit järjestetään 30.5. ja 1.6.2023 webinaareina.

Nämä webinaareina toteutettavat hyvinvointialueiden moduulit ovat osa KT-yhteyshenkilökoulutusta, mutta niihin voivat lisäksi ilmoittautua myös esihenkilöt ja muut työnantajan edustajat kiinnostuksen mukaan. Voit ilmoittautua kaikkiin tai vain joihinkin moduuleihin.

KT-yhteyshenkilökoulutus on tarkoitettu kuntien ja hyvinvointialueiden uusille KT-yhteyshenkilöille sekä varahenkilöille. Koulutus antaa valmiudet toimia organisaatiossa KT-yhteyshenkilönä ja työnantajan edustajana. Koulutus koostuu useammasta osasta, joista marraskuussa 2022 järjestettiin ensimmäinen, tammikuussa 2023 toinen ja nyt tämä kolmas, vaihtoehtoisina webinaareina järjestettävä osa.

Ohjelma

HYVINVOINTIALUEIDEN MODUULIT:

Tiistai 30.5.23
klo 9–12 Sote-sopimus, HYVTES-työaikamääräykset, työmarkkinalakimies Eeva Nypelö
klo 12–13 tauko        
klo 13–15 HYVTES:in teknisen alan liite, työmarkkinalakimies Maarit Lehtinen,               

Torstai 1.6.23
klo 9–11 LS-sopimus: keskeiset määräykset, johtava työmarkkinalakimies Mirja-Maija Tossavainen ja työmarkkinalakimies Jenni Aaltonen 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Koulutus on KT:n jäsenyhteisöille maksuton. Koulutuksen osallistuminen vaatii rekisteröitymisen/ilmoittautumisen koulutukseen. 

Ilmoittautuminen kaikkien webinaaripäivien osalta jokaiseen moduuliin, johon osallistut 24.5. klo 16 mennessä KT:n tapahtumaportaalissa.

Tämän jälkeen emme valitettavasti voi ottaa vastaan ilmoittautumisia.

Osallistujan webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä.

Esitysmateriaalit viedään KT Linjaan jo koulutuspäivänä ja tallenne koulutuksen jälkeen. Materiaalit ovat saatavilla KT Linjassa 22.6.2023 saakka. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia KT Linjaan, voit tiedustella niitä osoitteesta toimisto@kt.fi.