Koulutus
-
Koulutus, webinaari

KT-yhteyshenkilöiden koulutusohjelma, osa 3: Hyvinvointialan moduulit

Webinaaripäivä järjestetään perjantaina 12.4.2024 klo 9–15.15.

Päivä on kohdennettu hyvinvointialueille ja hyvinvointiyhtymille.

Koulutuksen kohderyhmä ja tavoitteet

KT-yhteyshenkilöiden koulutusohjelma on tarkoitettu kuntien ja hyvinvointialueiden uusille KT-yhteyshenkilöille sekä heidän varahenkilöilleen.  Hyvinvointialan moduulit -webinaaripäivä on osa KT-yhteyshenkilöiden koulutusohjelman 3. osaa, mutta siihen voivat lisäksi ilmoittautua myös esihenkilöt ja muut työnantajan edustajat kiinnostuksen mukaan.

KT-yhteyshenkilöiden koulutusohjelma antaa uusille yhteyshenkilöille valmiuksia toimia organisaatiossa KT-yhteyshenkilönä. Koulutusohjelma koostuu kolmesta vuoden aikana järjestettävästä osasta. Kaksi ensimmäistä osaa järjestettiin lähikoulutuksina 21.–22.9. ja 22.–23.11. Helsingissä. Kolmas osa toteutetaan webinaareina huhtikuussa 2024 ja se koostuu kahdesta kunta-alan ja yhdestä hyvinvointialan päivästä. 

Ohjelma

Perjantai 12.4.

klo 9–11     LS-sopimuksen keskeiset määräykset, johtava työmarkkina-asiamies Virpi Taavitsainen
klo 11–12     tauko 
klo 12–13.30     HYVTESin keskeisiä määräyksiä, johtava työmarkkina-asiamies Heikki Saaristo 
klo 13.30–14     tauko 
klo 14–15.15     Sote-sopimuksen keskeiset määräykset ja tulevaisuuden näkymiä, johtava työmarkkina-asiamies Virpi Taavitsainen 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Koulutus on KT:n jäsenyhteisöille maksuton. Koulutukseen ilmoittaudutaan henkilökohtaisilla Linja-tunnuksilla. Ilmoittautuminen on päiväkohtainen, mutta voit osallistua koko päivään tai vain osaan päivän moduuleista.

Siirry tästä ilmoittautumaan KT:n tapahtumaportaaliin >

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia KT Linjaan, voit pyytää niitä osoitteesta toimisto@kt.fi.

Ilmoittautuminen koulutukseen on 10.4. klo 16 mennessä, minkä jälkeen emme valitettavasti voi ottaa vastaan ilmoittautumisia.

Osallistujan webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä. 

Esitysmateriaalit ovat saatavilla KT Linjassa ennen koulutusta, viimeistään koulutuspäivänä. Tästä koulutuksesta tehdään tallenne. Materiaalit ovat saatavilla KT Linjassa 31.5.2024 saakka.