Tapahtuma
-
Virtuaalityöpaja

Työsuojelun työkalujen ja toimintamallien levittäminen omassa organisaatiossa

Kuntatyö2030-logo

Tule ideoimaan ja pohtimaan, miten työsuojeluun liittyviä työkaluja ja malleja voisi paremmin levittää omassa organisaatiossa!

HUOM! Työpajasarja on täynnä. Voit kysyä peruutuspaikkoja kuntatyo2030[a]kt.fi

Kuntatyö2030-ohjelma järjestää kolmen kerran työpajasarjan, jossa ideoidaan ratkaisuja työsuojeluun liittyvien työkalujen ja mallien levittämiseen omassa organisaatiossa. Työpajasarja toteutetaan virtuaalisesti ja siinä hyödynnetään palvelumuotoilun menetelmiä ja yhteiskehittämistä. Työpajasarjan tuotoksena syntyy visualisoitu toimintamalli tai ehdotus.  

Kenelle työpajakokonaisuus on tarkoitettu?

Työpajakokonaisuus on tarkoitettu kuntaorganisaation työsuojelutoimijoille. Työpajaan voi osallistua yhteensä 30 henkilöä siten, että yhdestä organisaatiosta osallistuu työsuojelupäällikkö, yksi työsuojeluvaltuutettu ja yksi esihenkilö. 

Työsuojelupäällikkö ilmoittaa organisaationsa osallistujat mukaan. Paikan voi varata, vaikka muut osallistujat eivät ole vielä tiedossa. Työsuojelupäällikkö voi ilmoittaa työsuojeluvaltuutetun ja esihenkilön myöhemminkin.

Miten ja milloin ja työpajat järjestetään? 

Työpajat ovat 8.9., 22.9. ja 6.10.2022  kello 13.30-16.00. Työpajasarja järjestetään digitaalisella Howspace-alustalla.

Työpajoissa edetään palvelumuotoilun tuplatimanttimallin mukaan. Ensin pohditaan haastetta yhteisesti ja kiteytetään se eri näkökulmista. Sen jälkeen ideoidaan ratkaisuvaihtoehtoja ja valitaan niistä parhaat. Viimeisellä kerralla jatkokehitetään ideoita konkreettisiksi ratkaisuiksi. 

Lisätietoja Kuntatyö2030-sivuilta.