Koulutus
-
Toteutusaikataulu tarkentuu

IMAGO -valmennus organisaatioille

TE-palvelun järjestämä IMAGO on maksuton valmennus Suomessa toimiville organisaatioille, jotka haluavat kehittää työnantajakuvaansa, rekrytointiosaamistaan ja monimuotoisuutta tukevia johtamistaitoja.

Valmennusohjelmat tarjoavat tukea ja käytännönläheisiä työkaluja työnantajakuvan kehittämiseksi, mutta myös verkostoitumismahdollisuuksia ja vertaistukea samassa tilanteessa olevien kanssa.

IMAGOn maksuttomat ja käytännönläheiset valmennukset on suunnattu erityisesti työvoimapulan kanssa kamppaileville pienille ja keskisuurille yrityksille. IMAGO-valmennus sopii myös julkisen sektorin työnantajille. Valmennuksissa ei ole toimialarajoituksia.

Valmennukset on tarkoitettu pääosin johdolle ja avainhenkilöille. Valmennukseen voi osallistua 1-2 henkilöä organisaatioista.

Valmennuksiin ilmoittautuminen on käynnissä. Valmennuskertojen aikataulu ja alueellinen kohdentuminen tarkentuu lähiaikoina mukaan valittavien perusteella. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

IMAGO on Pirkanmaan TE-toimiston koordinoima valtakunnallinen hanke, jota rahoittaa Työelämän monimuotoisuusohjelma, ja se toteuttaa osaltaan Talent Boost -toimenpideohjelmaa.