-
Webinaari

Työhyvinvoinnin askelmerkit -webinaari

Etänä Enemmän – sote-työ uudistuu -hankkeen valtakunnallinen webinaari käsittelee työhyvinvoinnin johtamista. Tilaisuus on suunnattu sote-alan esihenkilöille.

Tavoite

Työhyvinvoinnin johtaminen työpaikalla edellyttää kiinteää yhteistyötä monen asiantuntijatahon kanssa esimerkiksi työsuojelun ja työterveyshuollon. Työhyvinvoinnin rakentamisessa korostuu kaikkien vastuu työtekijöistä organisaation ylimpään johtoon.
Webinaarissa käsitellään työhyvinvoinnin kokonaisuutta Rauramon työhyvinvoinnin portaiden kautta ja pohditaan työhyvinvoinnin uhkatilanteita poikkeusoloissa johtamisen näkökulmasta.

Paikka

Valmennus toteutetaan 8.4. kello 14.00-15.30 etäyhteydellä Zoomissa.

Kohderyhmä

Suunnattu sote-alan esimiehille, myös palvelualojen esimiehet tervetulleita.

Ilmoittautuminen

Ilmoiduthan 7.4. klo 12 mennessä alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu TAMK:n ilmoittautumislomakkeella >

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista, -työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. KT Kuntatyönantajat on mukana esimiesvalmiuksia kehittävässä työpaketissa, jossa keskitytään erityisesti kriisi- ja etäjohtamisen kysymyksiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta.

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto sekä KT Kuntatyönantajat. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella.

Lue hankkeesta KT:n sivuilta

Etänä enemmän -hankkeella esimiehille tukea etä- ja kriisijohtamiseen >

Muualla verkossa

Etänä enemmän hankkeen verkkosivut >