-
webinaari + tehtäviä

Työelämän monimuotoisuuskoulutus

Järjestöjen ja kuntien toimijoille suunnattu maksuton kolme osainen koulutus, jossa tarkastellaan työelämän monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta sekä niiden edistämistä työelämässä.

Koulutus koostuu kolmesta erillisestä osasta, jotka suositellaan suoritettavaksi kokonaisuutena. Koulutuspäivät ovat 22.10.2021, 5.11.2021 ja 26.11.2021 klo 9.00–13.00. 

Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä ja välitehtäviä. Koulutukset ovat interaktiivisia, mutta sisältävät myös luentoja. Koulutus järjestetään etänä Zoom-ohjelmalla. 

Ohjelma

Perjantai 22.10.2021 klo 9–13
Päivä 1:  Työelämän monimuotoisuus ja inklusiivisuus

  • Työelämän monimuotoisuus ja inklusiivisuus -käsitteiden esittely.
  • Työelämän monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden hyödyt ja haasteet.

Kouluttajat:  Christian Thibault, Ilona Taimela ja Habiba Ali 

Perjantai 5.11.2021 klo 9–13
Päivä 2:  Työelämän monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden edistäminen

  • Työelämän monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden edistäminen rekrytointikäytännöissä, johtamiskäytännöissä ja työyhteisöissä.
  • Hyviä käytäntöjä ja toimivia esimerkkejä sekä uusia ideoita työantajille ja työyhteisöille monimuotoisen työelämän käytännöistä.

Kouluttajat:  Christian Thibault, Ilona Taimela, Sara Salmani ja Risto Säntti 

Perjantai 26.11.2021 klo 9–13
Päivä 3:  Antirasistinen ja syrjinnän vastainen toiminta työelämässä

  • Keinoja monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden sekä antirasistisen ja syrjinnän vastaisen työn edistämiseksi työelämässä.

Kouluttajat:  Susheela Daniel ja Faith Mkwesha 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Koulutus on maksuton ja siihen mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Koulutukset tallennetaan ja tallenteiden pohjalta tuotetaan verkkokurssi.

Työelämän monimuotoisuuskoulutus on osa kotoutumisen kumppanuusohjelman toimintaa.  Koulutus järjestetään yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön  työelämän monimuotoisuusohjelman kanssa. Koulutuksen toteuttaa Nordic Diversity Trainers Oy.