Tapahtuma
-
Teams-kokous

Opetus- ja kasvatusalan työnantajatunti

KT:n liikemerkki oranssilla taustalla

KT:n opetus- ja sivistystoimen palvelussuhdeasiat -yksikkö käynnistää opetus- ja kasvatusalan esihenkilöille ja muille työnantajan edustajille yhteisen keskustelevan työnantajatunnin 26.1. klo 8.30¬9.30. Tunnin aiheena on alan palkkaus ja palkkausjärjestelmä.

Työnantajatunteja on tarkoitus järjestää jatkossa säännöllisesti noin 5–8 kertaa vuodessa. Opetus- ja kasvatusalan työnantajatunnin aikana voimme keskittyä alan sopimuksiin, toimintakulttuuriin ja pinnalla oleviin muihin henkilöstökysymyksiin. Tuomme tapaamisissa KT:n näkökulmaa ja ajankohtaisia esille. Jätämme aikaa keskustelulle ja odotamme osallistujien jakavan näkemyksiä ja kokemuksia. 

Ohjelma

8.30 Tervetuloa! 
OPS:n tiimi esittäytyy, kerromme työnantajatunneista sekä kuuntelemme osallistujien toiveista niihin liittyen.

8.40 Käymme lyhyesti läpi ajankohtaisia opetus- ja kasvatustoimen henkilöstöasioita. 

8.50 Paikallinen palkkausjärjestelmä, paikalliset erät ja muutostilanteet. Hannu Freund ja Teija Metsäranta tuovat KT:n terveiset, jonka perään keskustelua aiheesta osallistujien kanssa

9.15 Varsinainen työnantajatunti päättyy. Jätetään aikaa välitunnille noin 15 minuuttia, jolloin on mahdollisuus jatkaa vapaamuotoista keskustelua ja antaa palautetta.

9.30 Kokous päättyy. 

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Työnantajatunnille tulee ilmoittautua 25.1.2022 klo 12 mennessä, jonka jälkeen lähetämme osallistujille linkin kokoukseen. 

Hannu Freund

neuvottelupäällikkö
Puhelin:
+358 9 771 2024
Matkapuhelin:
+358 50 572 6209
Sähköposti:
Hannu.Freund@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT