-
Webinaari

Liikunta lisää kassavirtaa, Etukeno-sarjan 2. webinaari

Liikunta lisää kassavirtaa -webinaari järjestetään 25. toukokuuta.

Henkilöstön liikkumiseen panostamisen pitäisi olla organisaation strateginen valinta. Mutta kiinnostaako asia johtajia? Löytyykö liikunnalle paikkaa työelämässä? Liikkuva aikuinen -ohjelma järjestää maksuttomia verkkotapahtumia, joissa käsitellään liikkumista ja liikkumattomuutta. Yhtenä tavoitteena on tuoda lisää liikuntaa työpaikoille.

Vähemmän stressiä ja sairauspoissaoloja, lisää innovatiivisuutta ja työkykyä.

Panostuksen henkilöstön liikkumiseen pitäisi olla organisaation strateginen valinta. Mutta kiinnostaako asia johtajia? Löytyykö liikunnalle paikkaa työelämässä?
Mitä asiasta sanoo puheenvuorossaan yrittäjävalmentaja Jari Sarasvuo?

Vastaukset saat Liikkuva aikuinen -ohjelman maksuttoman Etukeno-verkkotapahtumasarjan toisessa webinaarissa.

Ohjelma ja ilmoittautuminen webinaariin

Liikunta lisää kassavirtaa -webinaari järjestetään tiistaina 25.5. klo 10.0011.30.

Tapahtuma on suunnattu sekä yksityisen että julkisen sektorin johdolle ja päätöksentekijöille.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin viimeistään 23.5.

Liikkuva aikuinen -ohjelma

Liikkuva aikuinen -ohjelma aloitti toimintansa vuoden 2020 alussa ja ohjelmaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Ohjelman tavoitteena on saada työikäiset liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi. Ohjelma puhuu erityisesti arkisen aktiivisuuden ja liikkumisen puolesta. Ohjelma tekee myös työtä sen eteen, että yhteiskuntaa rakennetaan liikkumista suosivaksi kaikille, olipa elämäntilanne mikä hyvänsä. Liikkuva aikuinen -ohjelma jatkaa toimintansa päättäneen Kunnossa kaiken ikää -ohjelman perintöä. Vaikka toiminnan painopisteitä on muutettu ja toimintaa uudistettu, on tavoite edelleen sama – että suomalaiset pysyisivät kunnossa kaiken ikää.

Etukeno on Liikkuva aikuinen -ohjelman maksuttomien verkkotapahtumien sarja, jossa käsitellään liikkumisen ja etenkin liikkumattomuuden kysymyksiä. Lisätietoa verkkotapahtumista löytyy ohjelman sivuilta.