-
Kuntatyö muutoksessa -webinaarisarja

Kuntatyö murroksessa -webinaari 2: Digitaalisten työtapojen kehittäminen Uudenmaan liitossa

Kunta-alalla on seurattu työn murrosta keväällä 2021. Kuntatyö murroksessa -webinaarisarjassa käydään läpi seurannan teemoja ja esitellään niitä kiinnostavien esimerkkitapausten kautta. Sarjan toisen webinaarin aiheena on hallinto- ja toimistotyön arvo ja muutos ja siinä esitellään, miten Uudenmaan liitossa on kehitetty digitaalisia työtapoja.

KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt seuraavat yhdessä kunta-alan työn murrosta ja muutosta. Keväällä 2021 murrosta seurattiin kaikkiaan 23 teeman kautta, ja seurantaan osallistui yli tuhat kuntatyön asiantuntijaa eri puolilta Suomea.

Kuntatyö murroksessa -webinaarisarjassa käydään läpi seurannan teemoja ja esitellään kiinnostavia kunta-alan casejä teemoihin liittyen. Webinaarit tallennetaan.

Digitaalisten työtapojen kehittäminen Uudenmaan liitossa

Kuntatyö murroksessa -webinaarisarjan toinen webinaari järjestetään 21.6.2021 klo 9.00–10.30. Aiheena on hallinto- ja toimistotyön arvo ja muutos. Webinaarin case-esittelyssä on Uudenmaanliitto ja se, miten liitossa on kehitetty digitaalisia työtapoja.

Millaisia ovat odotettavissa olevat muutokset hallinto- ja toimistotyössä ja miten työtapoja voidaan kehittää digitaalisia välineitä hyödyntäen? Millaisia toimintamalleja tulevaisuuden asiantuntijatyössä tarvitaan? 

Webinaarissa arvioidaan työn murroksen seurantatuloksia hallinto- ja toimistotyön näkökulmasta ja esitellään Uudenmaan liitossa kehitettyjä digitaalisia toimintamalleja.

Aiheesta keskustelevat johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen KT Kuntatyönantajista sekä Uudenmaan liiton edustajat. Tilaisuuden juontaa ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu.

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton. Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 18.6.2021 klo 12.