-
Webinaari

Lähijohtamisen akatemia: Esimies johtaa muutosta

KT:n lähijohtamisen akatemia ja Satakunnan AMK järjestävät webinaarin Esimies johtaa muutosta KT:n työnantaja-asiakkaille.

Webinaarissa perehdytään Lähijohtamisen akatemian moduuliin Muutosjohtaminen, ja tilaisuudessa käydään läpi esimerkiksi seuraavia muutoksen ulottuvuuksia: luottamuksen synnyttäminen ja ylläpito, vuorovaikutuksen ja osallisuuden merkitys muutoksen johtamisessa ja muutoksen johtaminen etänä.

Webinaari on tarkoitettu KT:n työnantaja-asiakkaille. Erityisesti siitä hyötyvät esimiehet ja HR-kehittäjät.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Etänä enemmän – sote-työ uudistuu -ESR-hankkeen kanssa ja siksi osallistujilta kerätään laajemmat osallistujatiedot ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen

Webinaari järjestetään 16.2. klo 9-10.30. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittauduthan viimeistään 15.2.2021 klo 12 mennessä KT:n tapahtumaportaalin kautta.

Ilmoittaudu tästä Esimies johtaa muutosta -webinaariin >

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista, -työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. KT Kuntatyönantajat on mukana esimiesvalmiuksia kehittävässä työpaketissa, jossa keskitytään erityisesti kriisi- ja etäjohtamisen kysymyksiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta.

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto sekä KT Kuntatyönantajat. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella.

Lue hankkeesta KT:n sivuilta:

Etänä enemmän -hankkeella esimiehille tukea etä- ja kriisijohtamiseen >