-
Webinaari

Lähijohtamisen akatemia: Vuorovaikutuksen ja hyvän yhteistyön edistäminen

KT:n Lähijohtamisen akatemia järjestää webinaarin, jonka aiheena on vuorovaikutuksen ja hyvän yhteistyön edistäminen. Webinaari on tarkoitettu KT:n työnantaja-asiakkaille.

Webinaari vuorovaikutuksesta ja hyvästä yhteistyöstä järjestetään 3.11.2020 klo 9.00–10.30.

Hyvä vuorovaikutus on prosessi, jonka etenemiseen kaikki osapuolet vaikuttavat. Vuorovaikutus on pohja kaikelle yhteiselle tekemiselle työyhteisössä ja siksi yksi tärkeimmistä asioista.

Webinaarissa perehdytään Lähijohtamisen akatemian tarjoamaan moduuliin, jonka nimi on Vuorovaikutuksen ja hyvän yhteistyön edistäminen.

Lähijohtamisen akatemia tarjoaa siinä tietoa ja työkaluja

  • kommunikointitavoista
  • keskustelukulttuurista
  • dialogisuudesta ja kuuntelemisesta
  • luottamuksesta
  • haastavien tilanteiden kohtaamisesta.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Valmennustrion yritysvalmentajat Merja Takamäki ja Virpi Ilmakangas.

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on maksuton ja KT:n työnantaja-asiakkaat voivat ilmoittua siihen mukaan.

Ilmoittaudu tästä Vuorovaikutuksen ja hyvän yhteistyön edistäminen -webinaariin >

KT:n lähijohtamisen hanke

KT on käynnistänyt lähijohtamisen hankkeen, jossa KT ja yhdeksän kunta-alan pilottiorganisaatiota yhdessä johtamisen ammattilaisten kanssa tuottavat materiaalia, joka tukee lähijohtamista poikkeusoloissa. Tavoitteena on tarjota konkreettisia työkaluja sekä ajattelun välineitä erilaisiin arkipäivän tilanteisiin.

Pilottiorganisaatiot testaavat materiaalia ja työkaluja oikeissa johtamistilanteissa. Näiden kokemusten perusteella materiaalia muokataan yhä paremmin tarpeisiin vastaaviksi.

Työkalut ja tukimateriaalit julkaistaan Lähijohtamisen akatemian materiaalipankissa, joka tulee olemaan digitaalinen ympäristö kuntakentän lähijohtamisen tueksi.