-
Webinaari

Lähijohtamisen akatemia: Sisäinen tiedonkulku

KT:n Lähijohtamisen akatemia järjestää webinaarin, jonka aiheena on sisäinen tiedonkulku. Webinaari on tarkoitettu KT:n työnantaja-asiakkaille.

Webinaari sisäisestä tiedonkulusta järjestetään 15.12.2020 klo 9.00–10.30.

Webinaarin tavoitteena on avata tiedonkulkuun liittyviä näkökulmia ja esitellä parempaa viestintää tukevia työkaluja, joita on koottu KT:n Lähijohtamisen akatemiaan.

Viestintä on paljon muutakin kuin tiedonkulkua. Jos työyhteisössä koetaan, että viestintä ei toimi, juurisyy saattaa olla vaikkapa riittämätön yhteinen keskustelu. Tällaisessa tilanteessa henkilöstölle eivoi syntyä yhteistä käsitystä asioista. Seurauksena voi olla epävarmuutta ja huolta, jotka heikentävät turvallisuuden tunnetta ja altistavat huhujen leviämisen.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Valmennustrion yritysvalmentajat Merja Takamäki ja Virpi Ilmakangas.

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on maksuton ja KT:n työnantaja-asiakkaat voivat ilmoittua siihen mukaan.

Ilmoittaudu Sisäinen tiedonkulku -webinaariin >
 

KT:n lähijohtamisen hanke

KT on käynnistänyt lähijohtamisen hankkeen, jossa KT ja yhdeksän kunta-alan pilottiorganisaatiota yhdessä johtamisen ammattilaisten kanssa tuottavat materiaalia, joka tukee lähijohtamista poikkeusoloissa. Tavoitteena on tarjota konkreettisia työkaluja sekä ajattelun välineitä erilaisiin arkipäivän tilanteisiin.

Pilottiorganisaatiot testaavat materiaalia ja työkaluja oikeissa johtamistilanteissa. Näiden kokemusten perusteella materiaalia muokataan yhä paremmin tarpeisiin vastaaviksi.

Työkalut ja tukimateriaalit julkaistaan Lähijohtamisen akatemian materiaalipankissa, joka tulee olemaan digitaalinen ympäristö kuntakentän lähijohtamisen tueksi.