-
Webinaari

Lähijohtamisen akatemia: Kohtaaminen ja tunnetyöskentely

KT:n Lähijohtamisen akatemia järjestää webinaarin, jonka aiheena on kohtaamien ja tunnetyöskentely. Webinaari on tarkoitettu KT:n työnantaja-asiakkaille.

Webinaari kohtaamisesta ja tunnetyöskentelystä järjestetään 17.11.2020 klo 9.00–10.30.

Webinaarissa perehdytään Lähijohtamisen akatemian työkaluihin, jotka tukevat esihenkilöitä rakentamaan aitoja kohtaamisia työpaikalla. Lähijohtamisen akatemian materiaalipankissa on myös työkaluja, joiden avulla on helpompi käsitellä tunteita herättäviä kokemuksia tiimiläisten kanssa. Lisäksi webinaari tarjoaa vinkkejä tunteiden itsereflektointiin.

Lähijohtamisen akatemian työkaluja on suunniteltu erityisesti poikkeustilanteiden käsittelyyn, mutta ne toimivat myös arkisimmissa muutostilanteissa.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Valmennustrion yritysvalmentajat Merja Takamäki ja Virpi Ilmakangas.

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on maksuton ja KT:n työnantaja-asiakkaat voivat ilmoittua siihen mukaan.

Ilmoittaudu Kohtaaminen ja tunnetyöskentely -webinaariin >

KT:n lähijohtamisen hanke

KT on käynnistänyt lähijohtamisen hankkeen, jossa KT ja yhdeksän kunta-alan pilottiorganisaatiota yhdessä johtamisen ammattilaisten kanssa tuottavat materiaalia, joka tukee lähijohtamista poikkeusoloissa. Tavoitteena on tarjota konkreettisia työkaluja sekä ajattelun välineitä erilaisiin arkipäivän tilanteisiin.

Pilottiorganisaatiot testaavat materiaalia ja työkaluja oikeissa johtamistilanteissa. Näiden kokemusten perusteella materiaalia muokataan yhä paremmin tarpeisiin vastaaviksi.

Työkalut ja tukimateriaalit julkaistaan Lähijohtamisen akatemian materiaalipankissa, joka tulee olemaan digitaalinen ympäristö kuntakentän lähijohtamisen tueksi.