-
webinaari

Kriisi- ja etäjohtaminen tässä ajassa

Euroopan sosiaalirahasto ja Vipuvoimaa EU:lta

KT järjestää yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa esimiesten tueksi 2.10 klo 13–14.30 webinaarin Kriisi- ja etäjohtaminen tässä ajassa, joka on osa Etänä enemmän – sote-työ uudistuu -ESR-hankkeen webinaarisarjaa. Maksuton webinaari on suunnattu sote- alan sekä palvelualojen esimiehille.

Webinaarissa tarkastellaan yhdessä kriisi- ja etäjohtamisen käsitteitä, haasteita ja käytännön toteutuksia.  

Webinaarissa osallistujat pohtivat omaa rooliaan kriisijohtajina tässä ajassa, jossa etäjohtamisen taidot ovat nousseet vahvasti esille. Organisaatioiden ja työyhteisöjen avoin ja dialoginen vuorovaikutus rakentaa yhteistä toimintakulttuuria myös kriisin aikana.

Kouluttajina webinaarissa ovat Hannele Laaksonen ja Pirkko Kivinen.  

Hannele Laaksonen toimii yliopettajana ja asiantuntijana Tampereen ammattikorkeakoulussa sosiaali- ja terveysalan johtamisen, johtamisviestinnän sekä kehittämisen teemoissa.

Pirkko Kivinen on lehtori ja työnohjaaja (STOry) Tampereen ammattikorkeakoulussa. Hänen asiantuntija-alueitaan ovat työhyvinvointi ja sen johtaminen sekä työnohjaus.

Webinaari järjestetään 2.10 klo 13–14.30. 

 

Ilmoittaudu Kriisi- ja etäjohtaminen tässä ajassa -webinaariin TAMK:n sivuilla 1.10 mennessä >

 

Teemavalmennus 27.10. klo 13.00–15.30

Aiheeseen voidaan pureutua vielä syvemmin teemavalmennuksessa 27.10. klo 13.00 –15.30, jossa aikaa käytetään enemmän keskusteluun sekä omaan organisaatioon vietävän työkalupakin kokoamiseen. Teemavalmennukseen ilmoittaudutaan erikseen. 

Ilmoittaudu teemavalmennukseen KT:n tapahtumaportaalissa 22.10. mennessä >

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista, -työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. Lisäksi vahvistetaan henkilöstön osaamista näillä alueilla. Kokonaistavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta. Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja KT Kuntatyönantajat.

Lue hankkeesta KT:n sivuilta

Valmennukset etä- ja kriisijohtamisesta

Muualla verkossa