-
Webinaari

Pienryhmävalmennuksia kriisi- ja etäjohtamisesta sote-alan esimiehille

Euroopan sosiaalirahasto ja Vipuvoimaa EU:lta

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu -hanke toteuttaa lokakuussa 2020 neljä pienryhmävalmennusta, joissa sote-alan esimiehet voivat keskustella kriisi- ja etäjohtamisen teemoista ryhmänvetäjän johdolla.

Ryhmissä keskustellaan koulutetun työnohjaajan tai ryhmänvetäjän johdolla kriisi- ja etäjohtamisen teemoista kollegiaalisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Pienryhmät toteutetaan 3–6 hengen ryhmissä, jotka kokoontuvat syksyn 2020 aikana 3–5 kertaa etäyhteyksien avulla ryhmän sopiman aikataulun mukaisesti.

Kuhunkin neljään ryhmään otetaan kuusi (6) ensimmäisenä ilmoittautunutta. Muille tiedotetaan vaihtoehtoisista aloitusajankohdista.

Tutustu pienryhmävalmennuksien ja vetäjien esittelyyn >

Ajat

9.10.20 klo 10–11.30, Hannele Laaksonen TAMK
20.10.20 klo 10–11.30, Outi Wallin TAMK

12.11.20 klo 12.30–14.00, Jussi Savolainen TAMK
18.11.20 klo 14–15.30, Pirkko Kivinen TAMK

Kohderyhmä

Sote-alan esimiehet valtakunnallisesti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sinulle sopivaan pienryhmään tällä lomakkeella 5.10. mennessä >

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista,-työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. KT Kuntatyönantajat on mukana esimiesvalmiuksia kehittävässä työpaketissa, jossa keskitytään erityisesti kriisi- ja etäjohtamisen kysymyksiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta.

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto sekä KT Kuntatyönantajat. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella.

Lue hankkeesta KT:n sivuilta

Valmennukset etä- ja kriisijohtamisesta

Muualla verkossa