-
webinaari

Kuntekon webinaari: Onnistu muutoksessa - Vuorovaikutuksen kautta työyhteisö toimivaksi ja tuottavaksi

Onnistu muutoksessa Kuntekon webinaarisarjassa on kolme itsenäistä jaksoa, joissa avataan muutoksissa onnistumisia eri teemojen kautta.

Teemat ovat henkilöstön osallistaminen (26.9), vuorovaikutuksen kautta työyhteisö toimivaksi ja tuottavaksi ja valittamisesta tehokkaaseen ongelmanratkaisuun (15.10). Webinaarisarjan vetävät Valmennustrio Oy:n yritysvalmentajat Merja Takamäki ja Virpi Ilmakangas.

Merja ja Virpi ovat kirjoittaneet Onnistu muutoksessa -oppaan, jossa annetaan työvälineitä muutoksen johtamiseen. Opas on julkaistu KT:n Henkilöstöjohtamisen hyvät käytännöt -julkaisusarjassa toukokuussa 2019. Webinaarisarjassa avataan muutoksissa onnistumisia eri teemojen kautta. Julkaisun voi tilata KT:n verkkokaupasta: shop.kuntatyonantajat.fi

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Kuntekon sivuilla:

www.kunteko.fi/webinaarit

KunTeko 2020 – kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma edistää tuottavuutta, tuloksellisuutta ja työelämän laatua. Kunteko on KT Kuntatyönantajien ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen JUKOn, KoHon ja Julkisen alan unioni JAU:n yhteinen valtakunnallinen hanke.