-
Helsinki
Scandic Marina Congress Center
Fennia

Kuntatyönantajapäivät 2020

Kuntatyonantajapaivilla 2016

KT Kuntatyönantajat järjestää Kuntatyönantajapäivät 2020 Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä 12.–13. toukokuuta. KT on järjestänyt kuntatyönantajille tarkoitetun oman valtakunnallisen työnantajatapahtuman neljän vuoden välein vuodesta 1987 lähtien. Edellinen järjestettiin vuonna 2016 Jyväskylässä. Huom. päivämäärässä muutos elokuussa ilmoitetusta.

Ensi vuonna KT:ssä käynnistyy 50. toimintavuosi työmarkkinoiden keskiössä kunta-alan työnantajatoiminnan edunvalvojana ja tukijana. Vuosi tulee olemaan vilkas ja työntäyteinen, mutta vuoden aikana on hyvä pysähtyä pohtimaan hetkeksi yhdessä kuntatyönantajien kanssa kuntatyön nykytilaa ja tulevaisuutta. 

Kuntatyönantajapäiville odotetaan satoja kuntatyönantajien edustajia ympäri Suomea. Kuntatyönantajapäivät 2020 tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja kuulla, miten selvitä tulevaisuuden työnantajan haasteista. 

Kuntatyönantajapäivät on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johdolle, työnantajan edustajille ja virkamiesjohdolle kaikilla toimialoilla. Kuntatyönantajapäiville ovat tervetulleita myös työnantaja-asemassa toimivat poliittiset päättäjät. KT pitää tärkeänä, että jokainen kunta ja kuntayhtymä olisi edustettuna Kuntatyönantajapäivillä. 

Merkitse päivämäärä kalenteriisi! Lisätietoja ja ilmoittautuminen aukeaa vuoden vaihteessa.